top of page

ELA OSIEJEWSKA

ELA OSIEJEWSKA

INSTRUKTØR

Danser, koreograf og instruktør fra Polen. Hun startet karrieren sin i 2006 hos Fair Play Studio. Etter å ha flyttet til Katowice i 2010 ble hun medeier og kunstnerisk leder av YOUCANDOIT Dance Studio. Her var hun mentor for en stor gruppe dedikerte og dyktige instruktører og dansere. Ela flyttet til Norge i 2018, og siden har hun jobbet for Steps Dansestudio, House of Dance, PRODA, Starlight Dinnershow og the CORE.

Ela har lang erfaring innen danseundervisning. Hun underviser regelmessig i Polen og andre europeiske byer (Studio 68 i London, Studio 25 i Manchester, Norge og Italia). Ela er opptatt av å kontinuerlig vedlikeholde og utvikle sine danseferdigheter. Dette gjør hun ved å årlig delta i flere workshops i Europa og Los Angeles. I tillegg har hun tidligere lang treningstid hos Debbie Reynolds Dance Studio, Millenium Dance Complex and Movement Lifestyle.

Helt siden hun startet sin dansekarriere har hun vært opptatt av å skape et miljø som både er gøy og trygt. Et miljø hvor dansere kan utvikle seg til bedre versjoner av seg selv, og lære gode verdier og arbeidsmoral som de kan benytte i sin fremtidige karriere som danser og ellers i livet.

Som bevis på hennes dedikasjon til kunsten, var hun i 2015 en av vinnerne av MAJ Program auditions. Her deltok dansere og instruktører fra hele verden. Hun har også assistert Candace Brown og Rob Rich under deres workshops i Polen. Annen erfaring: Carnival (LA), Incrowd (LA), Dancers Delight UK, MTV Polen, Tony Tzar, Mercedes Benz, Moroshophus, AVON, Procter&Gamble, L'oreal og mye mer.

Ela underviser urban choreo og dancehall. Klassene blir undervist på engelsk.
 

Kotwica 1
bottom of page