top of page
website banner (2).png
16.png

SUMMER DANCE CAMP for 4-7 trinn er en 5 DAGERS DANSELEIR og er sommerens kuleste danseSFO!
Dent vil være en uke med en spennende blanding av dans, samhandling og kreative utfordringer. Vi inviterer alle til å delta i morsomme danseaktiviteter, samarbeide i team, og utforske vår kreative side mens vi bruker lokalsamfunnet til inspirasjon.

På The Core legger vi vekt på å bygge et sterkt og inkluderende fellesskap. Vi ønsker å skape et miljø hvor alle føler seg velkomne og trygge, hvor vi kan dele erfaringer og kunnskap, og hvor vi sammen kan vokse både som dansere og som individer. Kom og bli med oss mens vi utforsker, lærer og skaper minner sammen!

DATo: 24-29.06.24 - UKE 26

! PÅMELDING ÅPEN TIL SLUTTEN AV MAI 2024 !

HER ER NOEN AV HØYDEPUNKTENE VI HAR PLANLAGT FOR VÅRT DANSELEIR-EVENT:

Dansetimer med variasjon: Vi tar deg med på en reise gjennom ulike dansestiler og bevegelsesmønstre, slik at du kan utforske og oppdage din egen danselidenskap.

Kreativ utfoldelse: Bli med på en spennende kunstnerisk reise hvor vi vil skape fantastiske tegninger og malerier. Disse verkene vil bli vist frem i en spesiell kunstutstilling den siste dagen av leiren, slik at familie og venner kan beundre talentet ditt.

Morosame aktiviteter: Opplev spenningen i Core Games, en morsom blanding av klassiske konkurranser og leker med vår egen Core-vri. Dette er en flott mulighet til å bli kjent med nye venner og skape minner for livet.

Fantastisk fortbygging: La fantasien løpe løpsk når vi sammen bygger det mest fantastiske fortet inne i dansestudioet vårt. Dette blir et kreativt og morsomt prosjekt som alle kan delta i!

Hemmelige overraskelser: Gled deg til en spesiell og hemmelig dansetime som vi holder som en overraskelse. Mer kan vi ikke si, annet enn at det vil være en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Bli med oss for en uke fylt med dans, kreativitet og uforglemmelige opplevelser på vår danseleir!

17.png

Dagene våre blir delt opp i to blokker:

Blokk 1                  9:00-11:30

Blokk 2                 12:30-15:00

CORE GOODBYE DISCO

Klokken 15:30 arrangerer vi en liten dansefest for alle deltakerne på dansecampen. Her får vi muligheten til å vise frem litt av det vi har jobbet med, og danse oss inn i sommerstemningen sammen.

 

LUNSJ 11:30-12:30

Lunsj er inkludert i prisen. Det blir enkel servering med brød og ulikt pålegg og grønt. Vennligst si ifra om det er noen allergier eller lignende vi skal ta hensyn til.

*TIDLIGERE LEVERING

IHvis foresatte ønsker å levere enn 09:00 så kan vi tilrettelegge frem til 08:30.  Elever fra dansecampen har et  eget område hvor de har leker og tegnesaker.

SCHEDULE 23 (8).png
18.png

PRIS: 3190,-

Da får du: Danseleir og aktiviteter, lunsj hver dag + din egen CORE DANCE CAMP t-skjorte.

Betaling kan deles opp to nedbetalinger hvis det er ønskelig
Delbetaling : 2 x  1595
(Første betaling skjer ved påmelding og neste betaling er en måned etter påmelding)

bottom of page