top of page

OM OSS

The CORE er et ungt dansestudio som holder til i hjertet av Sandnes med fokus på dans og musikkforståelse, og viktigst av alt – kvalitet. Vi har undervisningstilbud for elever fra barneskolealder og oppover og vi ønsker å innføre gode verdier for de som ønsker å utvikle seg som dansere. Hos oss vil elevene få personlig og tilrettelagt veiledning og muligheten til å være en del av et spennende fellesskap. 

Vi tror at dans er mer enn bare dans. Dans er glede, muligheten til å uttrykke seg selv gjennom bevegelse, men også fysisk og mental trening. Vi tror at dans kan helbrede, samle mennesker og bygge nye veier og tankemønstre.

 

Her kan du møte likesinnede mennesker som jobber med å gjøre hverandre bedre. For oss er dette sosiale aspektet viktig, og vi ønsker å fremme trygghet, fellesskap og samarbeid. Hovedfokuset vårt er å skape et samhold som støtter og inkluderer. Hos The CORE vil vi at folk skal føle seg hjemme, og gjennom trygghet dele idéer, erfaringer og kunnskap, og sammen utvikle oss som dansere.

 

For å kunne utvikle oss mener vi at nøkkelen finnes i ny læring. Derfor har THE CORE et brennende engasjement for internasjonal læring i form av workshoper og camper. Vi søker etter å lære fra dansere og koreografer over hele verden, slik at vi aldri havner i samme grop men fortsetter å blomstre.  Hos The CORE vil du få denne sjeldne muligheten til å trene med spennende instruktører fra hele verden!

bottom of page